Propagandaministeriet analyserat

Det är mycket ovanligt att Vänsterpartiet får tillgång till den malliga morgontidningens påstått agendasättande debattsida. Nu har det emellertid hänt och Aron Etzler kan ståta med en lysande analys av sosseriets obegripliga kräftgång, publicerad i Dagens Nyheter i förrgår. Etzler för ett intellektuellt resonemang som uppenbarligen ligger långt över huvudet på kapaciteten på Sveavägen. Citerar slutklämmen:

Det kan tyckas vara en riskminimerande strategi för oppositionen att lägga sig nära regeringen politiskt. I själva verket är det precis vad Reinfeldt vill. Om valets huvudmotståndare framstår som politiskt lika blir valet mellan statsministerkandidaterna en fråga om kompetens och trovärdighet. Om Reinfeldt är lika skicklig i att porträttera Stefan Löfven negativt som han var med Göran Persson och Mona Sahlin, då kommer den tävlingen i trovärdighet att tala till hans fördel.

Läs gärna hela artikeln, eftersom den försöker förklara varför sossarna lägger sig så långt till höger.

Enligt min mening är anledningen till att de faktiskt uppenbart korkade sossarna konsekvent vägrar att lägga in straffsparkar, exempelvis förbjuda vinster i skolsystemet, en fullständigt huvudlös analys av senaste valförlusten. Trots att den borgerliga propagandan skickligt spelar på ett stort antal bollplaner för att förvirra den korkade marginalväljaren, har sosseriet köpt förklaringen att valförlusten orsakades av att man 2010 öppet redovisade att man avsåg regera med Vänsterpartiet. Alltså, tänker dumsossarna, kunde Reinfeldts propagandamaskineri köra kosackvalet från 1928 som favorit i repris och alltså förlorade sossarna valet. Jaha??? Alltså måste den korkade marginalväljaren fortfarande köpa att Vänsterpartiet på något sätt är farligt eller kommunistiskt och vill mörda små söta liberaler i läger i Norrland, eller varför inte på Gotland. Det kan väl för helvete inte finnas en enda tänkande människa som blir rädd för det mesiga, tama och faktiskt numera ganska småborgerliga Vänsterpartiet. Partiet lämnade Moskvalinjen på 1960-talet och är numera ett tillhåll för särartsfeminster och allsköns diskriminerade minoriteter som det är synd om! Klassperspektiv? Ja, man håller den fanan avsevärt högre än sossarna, men det betyder i det sammanhanget väldigt lite eftersom sossarnas arbetarklassfana slokar som kuken på en dopad häst. (Inga stridshingstar här inte!) Vem skrämmer man med Jonas Sjöstedt? Sannolikt endast sossarnas val-“strateger” som således finner för gott att lägga sig så ängsligt nära Fredrik den Onde att det blir pinsamt.

Sossarna torskar igen! Fredrik den Ondes av kapitalisterna betalda propagandamaskineri har inte satt igång än i full skala. När det gör det kommer sossarna att framstå som ett sämre borgerligt (sic!) alternativ. Rätt åt dem!

Det finns ett riktigt kommunistisk parti i Sverige. Man håller snart sin sjuttonde partikongress och den kan med fördel stödjas via insättning på PlusGirokonto 72 30 44-4.

(Om du ser en annons nedan ber jag som vanligt om ursäkt för detta.)

Leave a comment

Filed under Massmedier, Politik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s