Historia för högstadiet?

Nedanstående muntration (?) nådde mig i dag via min e-post:

historia9a

Hmm. Jag visste inte att liberala ledarskribenter vikarierade som lärare? Eller är det någon med 0.1 på högskoleprovet som äntligen fått en tjänst?

 

Advertisements

3 Comments

Filed under Kultur och nöjen, Skolan

3 responses to “Historia för högstadiet?

  1. Detta får inte vara sant! Snälla säg att det inte är sant! Om det mot förmodan är sant borde mejlet vidarebefordras till rektorn.

    • Dessvärre påstår min källa att det är helt autentiskt, saxat från det värdelösa kommersiella sociala medium som kallas Facebook, vilket av outgrundlig anledning uppfattas som essentiellt för att föra ett liv. Eftersom det kommer därifrån är det inte helt osannolikt att rektorn redan känner till det hela, jag måste trots allt erkänna att det finns enstaka individer med riktig utbildning även där.

    • Mittåt Frasse. Källan har hört av sig och meddelat att den är producerad för att belysa skolans elände, finns tydligen kommenterat i Metro. Min källa har dock fått den av en lärare, som tydligen är en “riktig” lärare, icke att förväxla med den lyckligtvis fiktive Måns. Jag kan nu sova något lugnare. Men bara något. Du också, inte dags för sömnsvårigheter förrän på fredag natt, när du ser slukhål, tappade skor, brutna ben och liknande i dina drömmar om upploppet på Umåker.
      Återkommer i mån av tid om “läraren”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s