Grafitti från vänster

Lomma kommun  är ett stabilt  fäste för högern, inte minst sedan reservatet för rika benämnt Bjärred ökat sin andel av kommunens befolkning. Senaste valet erhöll högern (de som kallar sig för Det Nya Arbetarpartiet) 24 mandat av totalt 45, alltså egen majoritet att berika de redan rika ännu mer.

I de besuttnas huvudkvarter i  kommunen, alltså Bjärred, finns sedan ett antal år ett kallbadhus med tillhörande restaurang. Eftersom vi numera inkomstmässigt tillhör medelklassen gjorde familjen ett sommarbesök på restaurangen. Förutom badhusföreningens affischer om sin historia, där man poängterar att Bjärredsborna, minsann, samlat ihop till badhuset med skattade pengar, avlöpte det hela någorlunda enligt mallen. Vid utpassering via badbryggans “solaltan” kvicknade jag till lite och tog dessa bilder:

IMG_0269b

 

 

 

 

 

img_0271b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite kass exponering i telefonen och kvällsljuset, men rättstavat! Kärnfulla budskap och dessutom med avgivande av avsändare. Lämpligt ställe, retar alltid någon kälkborgare eller fisliberal som lever i en vadderad värld och inbillar sig att det inte finns klasser längre.

Det finns kanske  hopp för ungdomen, trots allt!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Kultur och nöjen, Politik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s