FP i takt med tiden

Jag följer naturligtvis inte den fjantiga EU-parlamentsvalsdebatten, eftersom EU-parlamentet är ett skendemokratiskt skynke som hålls upp av kapitalistsvinen för att inbilla folk att de har  något inflytande. Eftersom Folkpartiet börjar på ordet “folk” (oklart varför, eftersom det är ett elitistiskt parti) har de naturligtvis tänkt hjälpa till att förvilla just folk. Alltså slår de kloka folkpartisterna sina huven (?) samman och tänker riktigt klart, skarpt och nytt. Man kommer fram till detta. (länk till GP)

Nej till rysk gas och behålla kärnkraften! Men jag gissar att Saudi-olja och skiffergas från USA går bra? Liksom kärnkraft, billigt och bra och som det visat sig historiskt helt oproblematiskt.

Man kan konstatera att FP är hypermodernt. Ryssfobi från  1700-talet, skolpolitik från 1800-talet, energipolitik från 1900-talet (första halvan)  och EU-politik från 1990-talet.

Varför åker inte FP också ur riksdagen till hösten? Det enda rimliga svaret ligger i att för den inbitne egoistborgaren finns det ännu sämre alternativ, nämligen det förvirrade (C) och det ännu ålderdomligare (KD).

Advertisements

Leave a comment

Filed under Politik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s