Lena Ek dum?

Tydligen föreligger en rovdjursproposition. Familjen slöglodde på borgar-Aktuellt i SVT i går som vanligt. Lena Ek får där stå till svars för att regeringen nu vill halvera, eller i vissa fall mer än halvera, såväl vargstammen, björnstammen som lodjursstammen. Här ska det minsann skjutas djur! Forskning på rovdjur? Skiter väl vi i, vi är ALLIANZEN och sitter vid våra köksbord och filosoferar, iförda illaluktande gröna fleecejackor, kepsar med sydstatsflaggan, leriga stövlar och snus under läppen.

Kruxet är bara att vid en wikipedning man finner att Ek har juristexamen, samt tydligen påbörjat men inte fullföljt forskarutbildning i internationell rätt. Hon har alltså inte den typiska borgerliga ministerns karriär, de brukar aldrig ha tagit ut någon riktig examen överhuvud, eftersom den intellektuella kapaciteten inte räckt till. Ännu värre är att utbildningen tydligen skett vid Lunds universitet, samt att hon verkar sprungit runt i spexsvängen ungefär samtidigt som jag själv satt på UB och läste Marx och Hume och von Wright.

Det är alltså bevisat att man kan vara dum även om man har akademisk examen vid mitt eget universitet? Enda alternativa förklaringen är att jägarlobbyn har fingrarna i centerpartiets möglade syltburk.

Lämna en kommentar

Filed under Politik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s