Ryssen flyger igen (del 46)

Åtminstone flyger ryssen i sossarnas föreställningsvärld. Man frammanar bilder från 1809 års krig, ser framför sig Poltava, Breznjev och Molotov. Eller nåt liknande. Den person som är sossarnas galjonsfigur i det här kattrakandet kring krigsmaktens anslagsäskande heter Peter Hultqvist. Det finns anledning anta att han är den som personligen sköter sosselinjen i den här frågan, eftersom det så uppenbart är huvudlöst. Vilket inte är så konstigt eftersom han har en bakgrund som (ta-ta-taaaa!) JOURNALIST! Således inte så bra på att bedöma verkligheten.

Hultqvists förvillelser kan avlyssnas i dagens morgoneko, alltså 2012-05-30 sänt 08:00, ca 9 minuter in i programmet. (kan tyvärr inte länka, får inte SR-inbäddade spelaren att funka här)

Det finns alltså anledning anta att Hultqvist är personligen ansvarig för att när man leker “fem myror” följande gäller: Vem ska bort? Vänsterpartiet, Sossarna eller Moderaterna? SOSSARNA! Varför det??? De andra två begriper att ryssen inte utgör något hot och att krigsmakten i Sverige är ett särintresse.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Krig och krigsmakt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s