Man kan väl ändra sig?

Själv har jag svårt för det, men det beror på att jag sällan har fel.🙂

En som har ändrat sig är Oskar Lafontaine. Han har fått klart för sig att Euro var en usel idé. Om detta kan man läsa i den malligaste morgontidningen här. Nu är herr Lafontaine inte precis vem som helst, vilket framgår av rubriken i DN.

Här hemma har vi vissa folkpartister som fortfarande använder sin mentala halmhattskarta i stället för den europeiska verkligheten. Men visst, gärna för mig, vi kan väl ta en repris på folkomröstningen nu till hösten och fråga folket om vi ska ha Euro i stället för krona? Undrar om de svenska kapitalisterna skjuter in massor av miljoner i Ja-kampanjen för att övertyga det dumma folket den här gången också. Förra gången det begav sig, för tio år sedan, visade det sig i efterhand att det ekonomiska styrkeförhållandet var 14 mot 1 i Ja-sidans favör.

Den här gången tror jag inte det blir några propagandapengar. Nu räcker det inte ens med 100 mot 1, det blir torsk i alla fall.

Kan ingen lägga ner folkpartiet eller förklara namnet olagligt eller nåt? Partiet har inte haft en susning om folklighet sedan 50-talet.

Lämna en kommentar

Filed under Politik, Politisk ekonomi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s