Atlas Shrugged…

annie_loof_isvak

En underbar Lindström som jag fick tips av min kollega om. Han råkar heta Bosse, och fan vet om det inte skulle kunna vara han och jag som går bort från vaken. Gillar man Thatcher, plattskatt och Ayn Rand får man klara sig själv. Alltid.

Edit: Länken till denna bröts, men jag lyckades hitta en färglagd version på nätet. Hoppas Lindström inte misstycker. Enda kruxet är att namnet i pratbubblan i den här versionen är Sture, inte Bosse.

Advertisements

2 Comments

Filed under Kultur och nöjen, Politik

2 responses to “Atlas Shrugged…

  1. A. Gramsci

    Logiskt felslut. Jag hade räddat upp henne ur vaken direkt. Lööf är en omistlig tillgång för vänstern i Sverige. Det är obegripligt vilken tur vi hade att den pantade Maud Olofsson ersattes av en ännu omöjligare person. Må hon sitta som partiledare i många år ännu, och med god hälsa!

    • Jag förstår din poäng, men jag tror att dumliberalismen måste stanna i vaken. Kolla vad som hände när det fascistiska partiet använde sina isdubbar. Så jag tror att Bosse och jag vandrar vidare, vi har ju händerna upptagna med att bära böcker av Myrdal och Lukács. Och en och annan gammmal “The Ring”…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s