Orkan!

Som mina fåtaliga läsare säkert observerat är jag inte överdrivet förtjust i SVT och deras enorma fixering vid sitt närområde (Gärdet och en radie därifrån på kanske 20 km.) När de någon gång tar fram kikaren finns feta borgerliga tumavtryck på linsen, vilket kraftigt grumlar bilden. Det finns vissa andra som observerat detta och eftersom husorganet Proletären har ganska liten upplaga kan jag tänka mig att de godkänner nedanstående publicering. Notisen är inte utlagd på deras sida, kan alltså inte länka.

Proletären nr. 44, 2012

Stor humor trots tragiken. Tveksamt är dock om de självgoda kålsuparna på borgarnyheterna i SVT har förmåga att fatta det roliga. I vilket fall lär det inte bli någon ändring, jag har hört att alla som jobbar på SVT är miljöpartister…

Proletären har upplåtit utrymme till Svensk-Kubanska Föreningen. Santiago de Cuba är tydligen hårt åtgånget och Svensk-Kubanska har skickat 10k i SEK till hjälp åt barnen. De mottar även bidrag till postgiro 23 57 15 – 0 (Mediciner för Kuba). Märk talongen  “ORKANEN SANDY”. Det vi skickar in där lär bli det enda som kommer från vårt land.

Beklagar kvaliteten på bilden, det är bara att klicka på den så blir den läsbar.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Politik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s