Public service opartiskt? Tillåt mig asgarva!

I söndags (28/10) tittade sambon på Agenda. Jag brukar aldrig titta, eftersom något mer genomborgerligt och korkat och vinklat program får man leta länge efter. Agenda verkar vara någon självutnämnd filial till Fox News. Senaste sändningen tog nog priset, trots allt. Wallenberg i studion. Vinkel rörande favoritvalet framför alla andra, i det land som är Sveriges huvudallierade i kampen för vårt fortsatta välstånd o.s.v., o.s.v. Därefter kvällens huvudnummer, ett rent clown-reportage från det stackars drabbade Israel. Hela sex (6) minuter om hur synd det är om israeliska civila och hur rädda de är. OK, de är rädda, men varför??? Enligt Ewa Elmsäter som gjort inslaget verkar det vara för att det mäktiga Hizbollah ägnar sig åt oreflekterad ondska i maskopi med den stora mörka världsmakten Iran??? Självklart finns inget historiskt samband här, alla israeler är oskyldiga och blåögda demokrater???

Inslaget finns här, oklart om det funkar eftersom det är ett helvete att länka till SVT. Nästan lika plågsamt att reda ut som att titta på borgar-Agenda.

Man undrar om Elmsäter blivit grundlurad eller om hon bara är en s.k. nyttig idiot? Alternativt tror SVT själva på snömoset om att de favoriserar (MP) och vänstern eftersom detta påstås i tvivelaktiga undersökningar, och vill med det här vrida sig ur det greppet. Kruxet är bara att man redan tidigare låg kraftigt i den borgerliga mittfårans moras av vanföreställningar.

Att Göran Rosenberg efter inslaget tillåts korrigera de flesta dumheterna, till en snörpande och knixande Anna Hedenmo som ser ut som om hon ätit flera citroner, räddar inte programmet. Det är kört för Agenda. Lägg ner skiten eller sälj den till TV3.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Politik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s